Fashionable layering richting de lente | Fashionchick

2022-05-22 01:03:15 By : Mr. Valogin VG

Koud weer, warm weer, koud weer, warm weer – hallo Nederland. En helaas blijft het zo nog wel even gaan in aanloop naar de lente. We moeten er maar mee dealen. Tijd voor fashionable layering!

De trend van de extra cropped sweater heb je vast wel al voorbij zien komen. Je weet wel, de sweaters die enorm hoog zitten. Gek design, maar wel erg leuk. Combineer ze met een leuke crop top en als het wat kouder wordt, trek je gemakkelijk de cropped sweater erover. Zo heb je lekker warme armen en kun je nog steeds pronken met je te-leuke crop top. 

Lange Mouwen Ruches Top Dames Zwart

Een hele leuke look voor in de lente; de sweaters/gebreide trui met de armlengte van t-shirts. Hier kun je een strakke coltrui of lange mouwen top onder dragen, en als het wat warmer wordt alleen de trui. 

Sweatervesten of ook wel spencers kunnen nostalgisch worden ervaren. Je vindt dit item dan ook vaak terug bij leuke vintage winkels. De trend van nu is om de spencers lekker oversized te dragen; ideaal voor het layering seizoen! Leuk als je een basic oversized t-shirt draagt, je trekt de spencer er makkelijk overheen. 

Bruine Vest Brooky Knit Boxy Spencer

Kaserra oversized T-shirt met borduring

Dé oplossing voor wisselvallig weer; trenchcoats. Niemand wil een dagje op stap met een overdreven winterjas wanneer het weer enorm wisselvallig is. Dat ene extra laagje over je shirt en trui, is het laagje van de trenchcoat. Handig om even aan te trekken of om te slaan als je het even fris hebt. Lang leven trenchcoats!

Contrasterende Kleuren Trenchcoat Dames Beige

Denim Trench Lange Jas Dames Blauw

Dit zegt de kleur van je kleding over je persoonlijkheid

De mooiste designerjassen voor het voorjaar

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Dit is Rihanna’s favoriete mode-item en zo draag je ‘m Fashion Lees ook De looks van Tokyo uit La Casa de Papel Fashion Lees ook Glijden je schuifspeldjes uit je haar? Zo fix je het Fashion Lees ook Zo kun je loafers combineren - doe hier inspiratie op Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Dit is Rihanna’s favoriete mode-item en zo draag je ‘m

De looks van Tokyo uit La Casa de Papel

Glijden je schuifspeldjes uit je haar? Zo fix je het

Zo kun je loafers combineren - doe hier inspiratie op

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.